Aon United Day: Wat heb jij gedaan?

Iets terug doen voor de maatschappij. Daar draaide het om op 18 juni tijdens de (inter)nationale Aon United Day for Communities.Iets terug doen voor de maatschappij. Daar draaide het om op 18 juni tijdens de (inter)nationale Aon United Day for Communities.


Op 6 van de 10 locaties staken zo’n 300 collega’s de handen uit de mouw voor 22 verschillende organisaties. Ze stelden voedselpakketten samen bij de Voedselbank, hielpen in een Ronald McDonaldhuis, knapten een tuin op van een verzorgingshuis, organiseerden een kindersportdag of prikten plastic van het strand.


Aon is verankerd in lokale samenlevingen en wil daar ook maatschappelijk aan bijdragen. In Nederland doen we dat samen met diverse partners een paar keer per jaar. In de week van 18 juni stonden onze partnerschappen centraal. De Aon United Day was de tweede uit de serie: ‘colleagues, communities en clients’.


In april organiseerden we al de Aon United Day ‘ken je collega’s. In het najaar volgt nog de Aon United Day voor Clients. Hierover ontvang je binnenkort meer informatie.

Quotes

“Met de gehele afdeling EML een feestelijke lunch verzorgd bij de bewoners van De Keyser in Amsterdam, een kleinschalige woongroep voor ouderen met dementie.

De bewoners een fijne middag bezorgd. Een mooie, maar ook een zeer indrukwekkende ervaring!”


“Super dag”, “moeten we vaker doen”