Een ‘heel leger’ aan young professionals

Door de integratie heeft Aon een ‘heel leger’ aan young professionals. Ambitieuze jonge collega´s, die van betekenis willen zijn voor elkaar, voor Aon en voor de maatschappij. Ze vinden elkaar in Ayoung, binnen Aon wereldwijd het grootste en actiefste netwerkplatform voor young professionals.

Vorig jaar bestond Ayoung precies twintig jaar. De integratie zorgde voor een cadeautje: een flinke groei tot 414 leden. Wie jonger is dan 36 jaar en in dienst treedt, wordt automatisch lid. “Een derde van de young professionals bezoekt onze evenementen en workshops. Het worden er steeds meer”, vertelt Ayoung-voorzitter Astrid Zevenbergen. “Ook dankzij onze enthousiaste ambassadeurs op de verschillende locaties.”


Verbinding en openheid

Ayoung is een belangrijk instrument bij de integratie. Het netwerk zorgt voor verbinding, openheid en uitwisseling van kennis tussen de locaties. “We zijn al ruim een jaar geleden begonnen met speeddates om elkaar te leren kennen”, vertelt bestuurslid Ilse Vos. In de maanden daarna volgde een scala aan activiteiten: van een borrel, barbecue en pubquiz tot workshops, trainingen en ontmoetingen met de directie van Aon.


Gedeelde interesse

“Onze events sluiten aan bij wat young professionals met elkaar delen”, vervolgt Ilse. “Denk aan van betekenis willen zijn, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de brunch met het bestuur was het thema MVO; de workshops gingen onder meer over storytelling, zakelijk tekenen en duurzame inzetbaarheid.”


Intern en extern netwerk

Nu het interne netwerk staat, is het tijd om de blik ook extern te richten. Zowel naar young professionals-netwerken als naar brancheorganisaties. Astrid: “Dankzij de integratie vormen we een groot en stevig netwerk waar we trots op zijn.”

Wil je meer weten over Ayoung? Kijk dan eens op Aon Avenue.