Wil je de video’s ook delen in je netwerk? Ze staan op aon.nl/samen-ondernemen en aon.nl/samen-succesvol-ondernemen of klik op het plaatje.

Deel de Aon-video's!

De klantenvideo’s die laten zien waar het nieuwe Aon voor staat, zijn een succes. Ze scoren bovengemiddeld op populariteit op sites van het Financieel Dagblad, RTL Zakelijk en de NPO. Iedere video belicht een thema: pensioen, cyber, risicomanagement en vitaliteit.

In de vier korte video’s speelt steeds een klant een hoofdrol: Löwik Bouw (pensioen), BOZ Group (cyber), Variass (risicomanagement) en Werkman Hoofcare (vitaliteit). Van de vier themavideo’s is een langere hoofdvideo gemonteerd. “Door de integratie komen we veel meer in contact met midden- en kleinbedrijven in de regio. Die willen we kennis laten maken met Aon. En wie al aan ons verbonden is, laten we zien wat we meer voor ze kunnen doen”, vertelt Femke Bruggeman, adviseur externe communicatie.

Video’s delen

De video’s staan ook op YouTube en op eigen online kanalen, zoals LinkedIn, waarbij we ook gebruik maken van de bijbehorende advertentieplatforms Social Selling en Elevate. Femke: “En veel collega’s delen de video’s via hun eigen netwerk. Ze gebruiken ze voor allerlei doelen, bijvoorbeeld tijdens seminars.”

Betrokken accountmanagers

De video’s zijn mooi en eerlijk. Femke: “Bij de productie viel de betrokkenheid op van de accountmanagers bij hun klant. Je hoort dat ook terug in de verhalen van de klanten, als ze vertellen hoe we ze daadwerkelijk geholpen hebben. We zijn er echt trots op.”